Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Örnsköldsvik som är den kommunen där Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag finns. I Örnsköldsvik så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjög. 4 A, 891 60, Örnsköldsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0660-88809.

Örnsköldsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag har idag 556422-9440 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bylund, Nils Robert -Häggmark, Per-Otto Roger -Säfsten, Anna Kristina Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag

Bolaget skall inom Örnsköldsviks kommun Bedriva KabelTV-distribution med strävan att tillgodose det behov av Kabel-TV som finns Tillhandahålla internettjänster till hushåll och företag Erbjuda nya tjänster i näten såsom telefoni, fastighetsövervakning, larm och därmed förenlig verksamhet.

I Örnsat, Örnsköldsviks Satellit- och Kabel- TV Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Säfsten, Anna Kristina som är född 1963 och har titeln Extern VD, Häggmark, Per-Otto Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bylund, Nils Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gidlund, Erik Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nordström, Nils Arne som är född 1947 och har titeln HuvudansvarigrevisorForsberg, Hans Åke som är född 1943 och har titeln Lekmannarevisor, Nordin, Märta Agneta som är född 1958 och har titeln Lekmannarevisor, .